Reikės:
1 pokelis vanilinio pudingo
½ l pieno
750 g varškės
3 kiaušiniai
125 g margarino kepiniams
300 g cukraus
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g miltų
Vanilės esencijos
Iš pieno ir pudingo miltelių išverdame pudingą pagal instrukcijas ant pokelio ir paliekame atvėsti.
Tuo metu padarome tešlą:
į kombainą suberiame miltus, 1 kiaušinį, margariną, 100 g cukraus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome.
Gaunasi trupiniai, tuos trupinius suberiame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, gražiai išskirstome suformuodami kraštelius.
Paruošiame įdarą: į kombainą sumetame varškę, likusį cukrų, 2 kiaušinius, krakmolą, vanilės esenciją, viską gerai išsukame. Tada atsargiai šaukštu įmaišome atvėsusį pudingą. Pilame ant tešlos, išlyginame paviršių ir kepame apie 1-1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Jei viršus per daug ruduos, pridengiame folija. Jau iškepęs vis dar bus toks šiek tiek liulantis, tačiau atvėsęs sustings. Jis bus nuostabiai minkštutis, tirpstantis, puikus...
Valgyti atvėsusį!
2 komentarai:
Nerealus pyragas. Aciu!
labai prašom, man jis irgi vienas iš pačių pačiausių
Rašyti komentarą