2009 m. birželio 8 d., pirmadienis
Kitas špinatų pyragas
4 lakštai šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos
3 kiaušiniai
2 pomidorai
Sauja juodų alyvuogių
200 g grietinėlės
1 svogūnas
Špinatai
100g fetos sūrio
Druskos, pipirų, muškato riešuto
Aliejus kepimui ir sviestas
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant aliejaus ir sviesto. Į jį dėti špinatus ir porą minučių maišant pakepinti. Pomidorą susmulkinti, alyvuoges perpjauti pusiau ar į tris dalis, fetą susmulkinti. Visus ingridientus sumaišyti, dėti grietinėlę, kiaušinius, prieskonius. Gausis gan skysta masė. Kepimo formą išklojame tešla, suformuodami kraštelius, ant jos pilame įdarą. Jei dar liko tešlos, galima padaryti groteles. Kepame apie 50 min 180 laipsnių orkaitėje.
Pranešimą parašė
bea
ties
20:27
Siųsti el. paštu
BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės:
antri patiekalai,
virtuvė
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
3 komentarai:
As tokius dalykelius tiesiog dievinu!!! Nuostabu!!!
aš pasirodo irgi :) užtat kepu.. xixi. Iš tiesų tik viena maža pastabėlė: pomidoras turi būti tikrai prinokęs ir gan smulkiai supjaustytas. Manasis buvo ciut kietokas. Bet šiaip pyragas labai skanus.
Ka tik prisivalgem sio skaumyno:) Tiesiog nuodemingai skanu, as persivalgiau:))
Aciu, bea, uz nuostabius receptus. Man labai patinka, kad prie puodu nereikia prastoveti puses dienos.
Rašyti komentarą