2012 m. vasario 10 d., penktadienis

3 filmų pasiūlymai Valentino dienai

Šįmet Valentino diena bus tiesiog darbo diena, tad nežinia ar kas iš jūsų ją švęsite ne namie. Aš taip, nes turiu ir kitą progą tą dieną. O gražiam vakarui su vyno taure turiu tris filmų pasiūlymus:
1. Hysteria.
Filmas apie tai, kaip buvo išrastas vibratorius :). Smagus, lengvas, romantinis ir su lengvu nukrypimu į erotiką.

2. L'amour, c'est mieux a deux.
Lengvas prancūziškas filmas apie du draugus, kurių vienas buvo įsitikinęs, kad tikra ilgalaikė meilė gali nutikti tik tada, kai žmonės susitinka atsitiktinai. Žaismingas filmas, kuris susižiūri smagiai ir greitai. Taip smagiai, kaip sučiulpti čiupačiupsą.

3. If Only.
Filmas susimąstymui. Ne toks lengvai virškinamas kaip anie du, bet vertas pažiūrėti. Ar tikrai per darbus ir rūpesčius pastebime savo mylimus žmones ir pasakome jiems, kad mylime? Ar elgiamės taip, lyg kiekviena diena būtų paskutinė, lyg negalėtume jos iš naujo išgyventi? Ar nugyvename ją taip, kad vakare galime sau pasakyti, kad ji buvo tokia, kokios norėjome? Jei tai paskutinė diena, kurią turime, su kuo norėtume ją praleisti?
Neseniai skaičiau straipsnį apie tai, ko žmonės gailisi prieš mirtį. Vienas iš penkių top atsakymų buvo:  gailiuosi, kad tiek daug dirbau. Arba kitas: gailiuosi, kad gyvenau tokį gyvenimą, kurio kiti tikėjosi iš manęs, o ne tokį, kokio pats norėjau.

Žiūrim ir dalinamės...

1 komentaras:

Viktorija rašė...

Norėčiau pažiūrėti 3 filmą ,manau patiktų :)