2010 m. sausio 30 d., šeštadienis
Svogūninis "dipas"
Ne taip seniai prisiminiau, kad turiu tokias sufle formeles, tai dabar vis knieti panaudoti. Be to, koks trejetas jų telpa kartu su pyragu į orkaitę, tad tiek jų šįkart ir sukišau darydama tokį naują dalykėlį - Baked Walla Walla Sweet Onion Dip iš http://www.whiteonricecouple.com/. Mielas dalykėlis, tik kitąkart dėsiu į jį džiovintų žolelių - oregano, krapų ir pan. Bet šiaip, kas kūdinatės, tai hm hm... Nepatariu :)
Dariau iš pusės normos, bet pristatau pilną receptą:
240 g kreminės varškės (aš naudojau paprastą 9 proc. riebumo visai ne kreminę varškę)
1 stiklinė majonezo
1 stiklinė tarkuoto kieto sūrio (džiugo, parmezano ar pan.)
1 stiklinė smulkiai supjaustytų svogūnų
1 šaukštelis grūstų juodų pipirų
Varškę su majonezu prasukam su kombainu, sudedam kitus ingredientus, tada paskirstom į formeles ir kepam apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje. Viršus turi pakeisti spalva, kuo ji bus tamsesnė, tuo bus vidus skanesnis, tik žinoma sudegint nereikėtų. O kai iškeps, tepam ant duonelės ar krekerių ir kramsnojam. Beje, man vien nuo majonezo ir sūrio nepakako sūrumo. Teko iškepusius truputį druskyte pabarstyt. Bet, manau, kad būtent mano pasirinktas majonezas buvo toks nesūrus, kitais atvejais gali ir užtekti druskos.
Pranešimą parašė
bea
ties
17:43
Siųsti el. paštu
BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės:
užkandžiai,
varškė,
virtuvė
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą