2009 m. rugsėjo 29 d., antradienis
Varškės apkepas
Varškės apkepas
800 g varškės
100 g margarino kepiniams
5 kiaušiniai
1 ir ¼ stiklinės cukraus
½ stiklinės pieno
½ stiklinės miltų
1 šaukštas krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi. Varškę pertriname, sudedame į kiaušinių masę. Aš, tiesą sakant, su vienu kombaino antgaliu išplakiau kiaušinius, tada pakeičiau plakimo antgalį į peilį ir ten pat pertryniau varškę. Sudedame likusius ingredientus ir supilame paruoštą tešlą į riebalais išteptą ar kepimo popieriumi išklotą formą. Kepame 180 laipsnių apie 50 min-1 val. Valgome gardutėlį, purutėlį, minkštutėlį varškės apkepuką.
Pranešimą parašė
bea
ties
22:53
Siųsti el. paštu
BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės:
antri patiekalai,
saldumynai,
virtuvė
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą