2009 m. gruodžio 10 d., ketvirtadienis

Vertas dėmesio filmas - Last Chance Harvey (2008)

Vakar parsisiunčiau filmą Last Chance Harvey ir iki išnaktų žiūrėjau. Rekomenduoju jį visiems, nes filmas iš tiesų puikus. Vaidina nuostabūs aktoriai - Dustin Hoffman ir Emma Thompson, be to, istorija iš ties labai graži. Sužavėjo tuo, kad žmonės filme labai paprasti, ne manekenai, ne gražuolės su dizainerių suknėm, tobulos iš visų pusių ir varančios žiūrovą į neviltį tuo, kad pats jauties ne toks puikus, netobulas, neįdomus, nestilingas ir pan. Istorija apie tai, kaip gyvenime netikėtai susitinka du žmonės, jis ko ne visa galva žemesnis pagyvenęs vyriškis su asmeninėm, profesinėm problemom iš Amerikos ir brandi anglė senmergė moteris, ganėtinai rubensiškų formų, priklausoma nuo savo senos nesveikai dėmesio reikalaujančios motinos. Jų istorija graži, graudi, bet labai įdomi. Rekomenduoju nuo dūšios.
Čia filmo treileris.

6 komentarai:

-Minija- rašė...

ooo, sudominai :)

-Minija- rašė...

hm, kažkur dingo mano komentaras :(

Giedrė Povilionienė rašė...

echhh, nesitiki, kad dar gali buti tokiu filmu... kad rubensisku formu moteris "rodoma" kaip grazi ir zavinga (nes juk pati budama 40 dydzio jautiesi tooookia stora), o spintoje neturedama ispudingos kruvos "pradu" - dar ir asociali...
Aciu uz filma savaitgaliui :)

Anonimiškas rašė...

Ziurejau, apsizliumbiau ir gincyciaus, kad moteris rubensisku formu. Liekna moteris - easy girl, tik nepasidabinusi Prada, Gucci, Escada ir tiek ziniu. Rubensiska pavadinciau nebent Meril Stryp is "Julia and Julie" :)
Aciu uz rekomendacija

Di

bea rašė...

na hm.. tiek to, gal ne visai rubensiška, bet gi klubai jos tai tkrai išraiškingi! man tie klubai ir užstrigo labiausiai... Vis tiek, liekna tai jau niekaip :)

Anonimiškas rašė...

Nu tik nereikia anoreksisku svaisciojimu :) 170 cm ugis ir 50 kg tikrai nera norma :) Di