2011 m. vasario 20 d., sekmadienis

Vėlyvos nuostabiosios Kalėdų dovanos

Pagaliau susitikau seną draugę Algę su kalnu dovanų – vajetauz, kokios dovanos! Nerealiai patenkinta esu, nerealios dovanos. Trumpai apžvelgsiu nuo smulkiausios (dydžiu!). 1. Taylor & Colledge Vanilla Bean Paste – ant buteliuko rašo, kad 1 šaukštelyje šios pastos yra visa viena vanilės ankštis. Kvapas dieviškas. Jei imsiu naudoti savo kepiniuose - neišsigąskite :) Tiesiog naudokite ką turite, o aš naudosiu šį stebuklą, ech.. tik kol pasibaigs. 2. Star Kay White's Pure ChocolateExtract – natūralus šokolado ekstraktas iš kakavos pupelių. Irgi į kepinius! (o gal šiek tiek panaudosiu ir savo kūno malonumui – lašelis į kelis šaukštus kokosų aliejaus ir kvepėsiu kaip puikiausias šokoladukas) 3. Jamie's Italian napkins - 4 vnt. Jamie Oliverio stalo servetėlių – tokios baisiai jaukios ir mielos servetaitės. 4. Jamie's 30 Minute Meals - Jamie Oliver'io knyga, kurioje sudėlioti meniu komplektėliai, kur keletą patiekalų gali pagaminti per pusvalandį. Jei renkiesi visą 1 komplektą, tai surašyta labai patogiai žingsnis po žingsnio kokiam patiekalui ką turi padaryti. Ta prasme, kad kažką pašovei į orkaitę, per tą laiką kitam patiekalui kažką pjaustai, tada trečiam užkaiti ką nors ir pan. Jei išimti vieną patiekalą iš konteksto, tai truputį sudėtingiau atrinkti, kaip jį patį vieną padaryti, bet išties tik vos vos sudėtingiau. Knygoje yra labai fainų patiekalų, nuostabios nuotraukos ir, kaip ir visos Jamie knygos, ši – charizmatiška ir žavinga.

Posted by Picasa

6 komentarai:

Indrė rašė...

Ooooo apie šią vanilę ir aš svajoju :)

Lapė rašė...

Bea, ačiū...*:) Kalėdos būna tada, kai mes to norim!:)

egidija rašė...

labai gražus draugės vardas. patinka tokie :) o dovanos tai išvis - galvą pamest virtuvėje skatinančios :)

Anonimiškas rašė...

Wou, puiku :) Turėtų labai praversti :) Jei nesunku, gal draugė gali pasakyti, kur UK geriausiai pirkti tokius gmainimui skirtus reikalus? :)

Lapė rašė...

anonimiškam :))) atsakymas :) bet kokioj geroj maisto ar prieskonių/kavos/arbatos krautuvėj. taip pat mačiau būna Waitrose.

Anonimiškas rašė...

Super, aciu uz atsakyma ;)