2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Zamiokulkas pražydo

Darbe turiu pinigų medį arba kitaip zamiokulką. Vat jis ėmė ir pražydo :). Nesu daug mačiusi jų žydinčių, tad įmetu čia :). Aišku blogai, kad jis darbe, nes sako, kad tokį auginant namie, jis atneša laimę ir turtus. Vat į darbą turbūt neatneš??? Reikės parsinešti namo ko gero. Žiedas man šiek tike primena smegenis, taigi irgi yra gerai, augalas akivaizdžiai protingas ir sumanus, toks kaip ir aš (hahaha). Įdomu, kas toliau su tuo žiedu nutiks...
Posted by Picasa

3 komentarai:

Unknown rašė...

Mūsų pinigų medis irgi žydėjo, dar žiemą, tai tas žiedas paprasčiausiai tapo rudas, sudžiūvo ir liko toks sudžiūvęs, susitraukęs, tamsus, kol kažkuris iš vaikų jo praprasčiausiai nenutraukė.

Danguolė rašė...

Mūsų pinigų medis irgi žydėjo, dar žiemą. Tai tas žiedas po kurio laiko nuvyto, tapo tamsiai rudas, nudžiūvo, panašiai kaip tie apatiniai lapeliai, jei juos galima vadinti lapeliais, ties gėlės lapų kotu, prie žemės, kurie irgi iš pradžių būna žali, o paskui sudžiūsta.

Danguolė rašė...

Mūsų pinigų medis irgi žydėjo, dar žiemą. Laikome jį namuose, kol kas baisinių turtų neatnešė, na bet tikėkimės ateityje atneš. O žiedas tai paprasčiausiai nurunda (nežinau ar čia pakankamai aiškiai išsireiškiau), nudžiūsta ir tiek, lieka toks styroti. Panašiai kaip tie apatiniai lapai ties kotų pačiom, nors juos ten lapais nepavadinsi.