2010 m. gegužės 22 d., šeštadienis
Salotos su kinva
Panašu, kad kažkas paskleidė kinvos virusą.. Gal Beata Nicholson, o gal kas kitas, bet virusas pasisėjo. Kinvos nusipirkau ir aš, nesiplėsiu apie jos istoriją, nes apie tai jau rašė daug kulinarijos blogerių, ir galite patys paskaityti čia ir čia. Pasidariau paprastutes salotas ir jos man labai tiko ir patiko. Taigi:
stiklinaitė kinvos, kurią minutėlę kitą pakepiname puode aliejuje, tada užpilame dvigubai daugiau vandens nei buvo kinvos ir verdame. Man užteko apie 10-12 min. Ji vis dar buvo traški, bet kartu ir minkšta. Kinvą atvėsinau, į ją dėjau: pomidorų kubeliais, agurkų kubeliais, petražolių ir krapų, šiek tiek citrinos sulčių, šlakelį aliejaus, druskos ir pipirų. Labai miela ir gaivu. Man pasirodė, kad ją tinka naudoti kaip kuskusą, tik ji daug skanesnė už kuskusą ir ne tokia sausa.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą