2010 m. gegužės 22 d., šeštadienis
Lavašo traškučiai
Pagal Elžbietą padariau vaikams traškučius. Labai paprasta, o vaikai įvertino nerealiai gerai. Jokių parduotuvinių čipsų mes nevalgom ir neperkam, nes mama (t.y. aš) griežtai draudžia, tačiau šitie ne tik kad juos pakeitė, bet mano kuklia nuomone, perspjovė.
Naudojame:
1 lavašas (man iš vieno lavašo išėjo dvi skardos)
Druska
Pipirai
Majonezas
Sūris
Priedai (mano atveju raudonėlis, skrudinti linų sėmenys)
Lavašą pasidedame ant kepimo skardos ir ištepame majonezu plonu sluoksniu. Ant jo beriame viską, ką norime. Aš šiek tiek pabarsčiau smulkiai tarkuoto sūrio, bet tikrai nedaug. Tada rupią jūros druską, pipirus, raudonėlį ir linų sėmenis. Su žirklėm ar labai aštriu peiliu susipjaustom taip paruoštą lavašą į kvadratėlius ar trikampėlius ir kepam 220 orkaitėje kol paskrus. Atsargiai - kepa greitai ir skrunda irgi labai greitai.
Pranešimą parašė
bea
ties
00:38
Siųsti el. paštu
BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės:
užkandžiai,
virtuvė
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
1 komentaras:
Labai skanus traskuciai, vakar pabandziau, tik vietoj majonezo tepiau sviesta, na ir prieskonius kitokius beriau :) aciu, labai puikus uzkandukas!
Rašyti komentarą