2010 m. kovo 13 d., šeštadienis
Picos vyniotinis
Pgal šitą receptą vakar kepiau vaikams picą ir šiek tiek tešlos liko. Šiandien tuo pačiu kepimu kaip ir varškės apkepą sumeistravau picos vyniotinį. Iškočiojau plonai tešlą, aptepiau pomidorų padažu, apibarsčiau tarkuotu sūriu, kumpio kubeliais, svogūno griežinėliais, raudonėliu, pašlaksčiau šiek tiek alyvuogių aliejaus ir suvyniojau. Šoną suklijavau išplaktu kiaušiniu, kuriuo po to aptepiau vyniotinio viršų. Galima kepti ir be formos, bet aš kepiau siaurioje pailgoje formoje. Žinoma ir temperatūra būtų buvusi geriau aukštesnė nei varškės apkepui, bet užtat aš jį įdėjau pabaigoje ir kai apkepą išėmiau, dar pakėliau temp. iki 220. Smagus kepinėlis gavosi. :)
Pranešimą parašė
bea
ties
14:56
Siųsti el. paštu
BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės:
užkandžiai,
virtuvė
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą