2014 m. birželio 10 d., antradienis

Šparagų užkandis

Sesija išlaikyta, kol kas mokslai baigėsi, tačiau dar laisvės suvokimas neatėjo - reikia išties gerai gerai išmiegoti, išvalyti galvą dviračio važiavimais, atidėtais draugų lankymais ir pan. Ai dar pagerti vitaminų, pasitvarkyti stuburą ir dar būtų neblogai visokie kitokie smagumai. Bring it on, I tell you :)

Vienas iš smagumų - geras maistas. Argi ne?

Nors ir truputį užlaikytas, bet receptas iš trijų ingredientų. Tiek tereikia kartais, kad būtų išskirtinai skanu.


Šparagų (smidrų) užkandis


Reikės:

Pundelio jaunų šparagų
Vytintos kiaulienos juostelių
Spring rolls tešlos gabalėlių (pirkau šaldytus)

Aliejaus kepimui

Šparagus nuplauname, nupjauname sumedėjusius galiukus (jei tokių yra). Kiekvieną šparagą apvyniojame vytintos kiaulienos juostele, tada suvyniojame į tešlos gabalėlį.

Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame suktinukus ir apkepiname iš visų pusių. Valgome karštus ar pravėsusius su raudono vyno taure. 

Paprasta, ar ne?

1 komentaras:

Kristina rašė...

Beata, šparaų užkandis atrodo labai gerai, reikės išmėginti prie progos. Ir sveikinimai sėkmingai pabaigus sesiją! Aš savo laiku tiek jų pisilaikiau, kad atrodo, jog dabar nė vienos nebeištverčiau:)