2011 m. kovo 7 d., pirmadienis

Istorinės mados paroda "Art Deco stilius"

Kai visa tauta brukosi į Kaziuką, aš jį aplenkiau ratu, apsišopinau Marks&Spencer'yje ir ir užsukau į Aleksandro Vasiljevo istorinės mados parodą "Art Deco stilius". Pernai berods buvau Karalienės Viktorijos laikų apdarų ir aksesuarų parodoje, o šįmet štai šitoje. Man patiko, ką žinojau iki parodos - kad dėl karo lyčių balansas buvo toks išsiderinęs, kad vienai moteriai tekdavo visai nedaug vyro, gal kokia pusė ar trečdalis. Viena užpakalinė koja, kaip rašė Astrid Lindgren "Mes - Varnų saloje", tik ne apie vyrą, o apie šunį, xixixi... Užtat suknelės tokios ryškios, atkreipiančios dėmesį, kai kada netgi iššaukiančios, o jau aksesuarų grožis... Batuliai su blizgančiais kulnais, nugi dieviška :). Keletas akimirkų ir jums!
Posted by Picasa

2 komentarai:

vaidaj rašė...

Ačiū, Beata, dar kartą už galimybę apžiūrėti (kad ir "puse akies") šią Vasiljevo parodą. Ankstesnę jo parodą irgi pamačiau tik tavo dėka :).
Labai puošnūs ano laikmečio rūbai ir aksesuarai..

Unknown rašė...

Man Vasiljevo parodos visada labai patinka, nes viskas, kas mums paziureti atvezama - ishbaigta. Jei rubai, tai ir askesuarai. Kad butu visuma, o ne detales, ishimtos ish konteksto :).