2010 m. spalio 9 d., šeštadienis

EAT PRAY LOVE

Man patinka Julia Roberts, bet labiau už ją man patinka Xavier... Oh, Xavier tai gėris..., kuris vėlų sunkios savaitės penktadienio vakarą nugynė mane į kiną. Vertėtų paminėti, kad antroji priežastis - gera knyga, pagal kurią filmas pastatytas. Rekomenduoju abu. Visos trys dalys man buvo artimos, radau savyje atgarsių ir maistui (na, tas matyti, juk daugiausiai apie tai rašau, ar ne?), ir maldai (čia aš, kaip ir herojė, ieškojimuose), ir meilėje (be komentarų).

Vienas toks bjaurus niuansas, susijęs su kinu... Pastaruoju metu pradėjau suprasti, kad knisa mane filmų žiūrėjimas kino teatre. Juodai knisa. Pasidariau nepakanti popcornui . Ir kas tokį, atsiprašant, šūdą išrado? Smarvė nereali, prisitempia žmonės kibirais - jie ką nežino, kad skrandis yra kumščio dydžio??? Ryja neužčiaupdami burnų, atrodo badas atėjo. Ir išvis, kaip sveiko proto mano amžiaus moteris 10 val. vakaro sugalvotų susiversti kibirą popcorno, jai ką, talija ne vis vien??? Čia toji iš kairės... O ta iš dešinės vis išsitraukinėjo savo išmanųjį ir tikrino, ar koks šaunuolis neparašė esėmės. Tai ko tada išvis į kiną braukt? Tegu sėdi ir burkuoja sau...Uf, išsiburnojau - palengvėjo :) O filme taip gražiai pastą rodė, su tokiu pasitenkinimu Julia ją valgė, pasibarstydama sūriu. Va, Maximoj dabar sūriams nuolaida, tai aš gabalėlį spėjau iki filmo nusipirkt (parmigiano reggiano), tai tylutėliai atsikandau gabalėlį. Vis ne popcornas, vis rafinuočiau :) Ir taip gera paliko.

O filmą pažiūrėkit - verta!

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

taip jau, matyt netikėtai, kartais nutinka, kad ne visų visada mintys, ypač penktadienio vakarą, žiūrint lengvą filmą, sukasi apie kilogramus, kalorijas, centimetrus, vėl kalorijas ir maistą, kurio negali valgyti. Nu ir išvis, pati Julia Roberts filme tai pabrežia - jei tai tau teikia malonumo, kodėl gi ne?

bea rašė...

o taip.. maistą pabrėžia, bet kokį maistą! Beje, herojė pavartojo labai tikslų žodį "marvel"... Tuo viskas ir pasakyta. Jau popcornas tikrai ne marvel.

Unknown rašė...

:DD Taip, taip, mane irgi nervuoja popcornas. Nesuprantu, jie ten "paėst" ateina į kiną, ar ką? Aš dar nebuvau, bet būtinai eisiu žiūrėt... Bardemo :)

Žmogutis rašė...

Oj nekenciu popkorno nuo senu seniausiu laiku..

Giedre rašė...

Mane tai labiau už popkornus erzinantis dalykas yra 'komentatoriai' - sėdi kokios malalietkos už nugaros ir viską ką užmato komentuoja. Ir ten krizena ne į temą iš savo juokelių.

Lileta rašė...

Vat del to as ir neinu i kina :)))