2010 m. vasario 28 d., sekmadienis

Medisono grafystės tiltai - filmas

Senstu... Gal... Nusprendžiau taip todėl, kad jau kelintas filmas iš eilės mane žavi pagyvenusių žmonių meile. Anksčiau tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad tai gražu, realu, ar išvis, kad tokio amžiaus žmonės gali lygiai taip pat įsimylėti kaip ir jauni.

Vakar užglaisčiau eilinę spragą savo filmotekoje ir pažiūrėjau Medisono grafystės tiltus. Ech.. visą filmo galą raudojau taip, kad nuėjau gulti gerokai užtinusi. Faktas tas, kad Meryl Streep kaip visada nuostabi, žiūrėdama į ją jaučiau viską tą patį, ką ir jos herojė, tiek tai buvo tikroviška, gražu ir nuoširdu. Beje, supratau, kad man labai patinka jos juokas :). Bet kuriuo atveju, rekomenduoju šį filmą pažiūrėti.

Čia yra treileris.

5 komentarai:

Milda rašė...

Labai seniai patytas filmas, bet tikrai TIKRAI patikęs... Ir senatvė čia ne prie ko! :))) :P

Unknown rašė...

As jau gilioj jaunystej zliumbiau ziuredama si filma. Matytas ne karta, bet nuo to ispudis neprasteja. Puikus filmas.

Lina P. rašė...

Aciu uz rekomendacija siam filmui, paziurejau, labai patiko, ypac istrigo ta vieta, kai per lietu prie sankryzos herojes sirdi varste stiprios dvejones - kaip pasielgti ir automobilio duru rankena buvo lenkiama atidarymui.....

Anonimiškas rašė...

O man patiko ta vieta, kai Ji ima abejoti Juo: gal esanti tik eilinė moteris jo ilgame kelionių sąraše. Ir tada Jo labai paprasta reakcija.
Ne filmas, o tikrovė...

Anonimiškas rašė...

Nuostabus filmas, tokia vyro meilė moteriai retai būna, todėl ir gražu ir be galo graudu, nes taip mylėti turėtų kikevienas vyras savo moterį. Kad ir kiek metų praėjo, kad ir kaip modernėjame, Maddonos kalba tik patvirtino, kad moteris nelygu vyrui, nepaisant vienodėjančių teisių. Todėl labai trapu ir gražu, kai vyras sugeba taip giliai pajusti, kad jo viso gyvenimo prasmė yra moteris, nepaprsta moteris - vienintelė tikra ir vienintelė tvirtai apsisprendus pasirinkta...