Išbandžiau
Sonatinos obuolių pyragą su agunomis ir lazdynų riešutais. Tikrai puikus! Tik keletą dalykų padariau kitaip: visų pirma, aguonas užplikiau karštu vandeniu ir palaikiau, po to nupyliau vandenį ir tik tada jas dėjau į tešlą. Pasigedau kepimo miltelių recepte, tai kad nerizikuot, šaukštelį įmečiau. Pyragas iškepė drėgnas, purus ir labai skanus!
5 komentarai:
labai sugundė mane šis pyragas. toks tikras AGUONŲ! kepsiu šįvakar :), seniai matytą draugę noriu palepinti :)
labai lauksiu komentarų, nors pyragas ir sonatinos :). ir tikiuosi, kad draugei patiks. Mano namiškiams, netgi tiems, kurie vengia aguonų (mol prilenda į dantis) ir tiems, kurie laikosi dietų, labai patiko!
ir draugei patiko ir dar bent 10 žmonių, kuriuos juo pavaišinau. tikrai puikus pyragas. dėjau kepimo miltelių ir aguonas nuplikau, kaip tamsta rekomendavot. viskas gavosi puikiai. o kvapai kokie sklandė po namus...
o su kokiais riešutais darėt? ar pavyktų su žemės?:)
su lazdynų. žemės iš tiesų nesu naudojus, nelabai juos mėgstu... Bet kodėl gi, turėtų pavykti.
Rašyti komentarą