Praeitą sekmadienį mūsų mylimas Gustavas rodė įdomų receptuką, kuris vadinasi "Geltonasis povandeninis laivas". Ir idėja man pasirodė labai miela. Įvedus šiokių tokių pakeitimų, štai kaip tai daroma:
reikės:
šaltos bulvių košės
1 kiaušinio
kelių dešrelių
fermentinio sūrio
džiuvėsėlių
keleto alyvuogių
medinių smeigtukų
bulvių košę išmaišiau su kiaušiniu bei tarkuotu sūriu (viskas iš akies), išviriau dešreles. Ant lentelės pabarsčiau džiuvėsėlių. Bulvių košę dėjau ant džiuvėsėlių, suplojau, ant jos dešrelę, tada gražiai suvyniojau ir pavoliojau džiuvėsėliuose. Kepiau ant mažos ugnelės įkaitintame aliejuje.
Vaikai surijo net ausys linko.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą