2013 m. gegužės 23 d., ketvirtadienis

Šparagai su šonine

Prikapsėjo. Gyvenimas prikapsėjo tiek daug, kad gelbėja tik miegas - tada užsimirštu. Srebiu sriubiniu šaukštu, srebiu samčiu - neišsrebiu. Kaip sako vienas protingas žmogus - reikia išjungti emocijas ir tiesiog gyventi ten, kur iš tiesų gyveni. Bloge, virtuvėje, ant dviračio, su fotiku rankose. Visur kitur egzistuoti, daryti ką priklauso, bet neįsitraukiant emociškai. Bet kartais tos sritys persidengia ir nebesupranti, kada paspaust mygtuką "off", kada "on". :) Bet iš esmės geriausia yra sėsti ant dviračio ir minti toli toli. Labiau toli yra tik savaitgaliais, šiek tiek darbo dienom - tik tegu nelyja tiek daug, prašau. Šios savaitės skaičius - 3 (3 kartai, kai sulyta iki paskutinio siūlelio). Gal jau gana, nors dar tik ketvirtadienis??

Šiandien vakarienė buvo iš dviejų ingredientų: šoninės ir šparagų (smidrų). Druskos, pipirų, prieskonių - nereikia. Ir taip buvo tobula ;). 


Šparagai su šonine


Viena pakuotė šoninės (10 griežinėlių)
20 šparagų


Įvynioti po du šparagus į šoninės griežinėlį ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. iki traškios šoninės. 

Nuo šoninės lieka sūrumo. Minkšti šparagai ir traški šoninė - su taure raudono vyno, na ko daugiau norėt, a? Tada iš tiesų gyvenu :)




1 komentaras:

Kaimynė rašė...

Ragavusioji: maža gyvenimo pilnatvės iliustracija...