2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Maxima sūrių klubas: šparaginės pupelės su pelėsinio sūrio padažu


Aš visada sakau, kad paprastume genialumas. Tereikia kelių kokybiškų ingredientų ir rezultatas būna puikus. Šiandien mano akiratyje Maximos pelėsinis sūris Bavaria blue.



Šparaginės pupelės su pelėsinio sūrio padažu


400 g šviežių šparaginių pupelių
100 g Bavaria blue sūrio
0,5 stiklinės pieno arba grietinėlės
Žiupsnis juodų pipirų
surišimui: krapų ar petražolių stiebų

Šparaginių pupelių galus nupjauname, jas nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje kol suminkštės. 

Gaminame padažą. Pieną ar grietinėlę supilame į prikaistuvį, beriame susmulkintą sūrį ir maišome kol ištirps. Pagardiname pipirais. Neužviriname.

Išvirusias pupeles nusunkiame ir surišame ryšulėliais. Ant pupelių pilame padažą.

Galime valgyti tiesiog taip arba patiekti kaip garnyrą.


1 komentaras:

Kiaunė rašė...

Super idėja, būtinai panaudosiu:)