Aš visada sakau, kad paprastume genialumas. Tereikia kelių kokybiškų ingredientų ir rezultatas būna puikus. Šiandien mano akiratyje Maximos pelėsinis sūris Bavaria blue.
Šparaginės pupelės su pelėsinio sūrio padažu
400 g šviežių šparaginių pupelių
100 g Bavaria blue sūrio
0,5 stiklinės pieno arba grietinėlės
Žiupsnis juodų pipirų
surišimui: krapų ar petražolių stiebų
Šparaginių pupelių galus nupjauname, jas nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje kol suminkštės.
Gaminame padažą. Pieną ar grietinėlę supilame į prikaistuvį, beriame susmulkintą sūrį ir maišome kol ištirps. Pagardiname pipirais. Neužviriname.
Išvirusias pupeles nusunkiame ir surišame ryšulėliais. Ant pupelių pilame padažą.
Galime valgyti tiesiog taip arba patiekti kaip garnyrą.
1 komentaras:
Super idėja, būtinai panaudosiu:)
Rašyti komentarą