2011 m. sausio 16 d., sekmadienis
Daržovių troškinys su Mung pupelėmis
Man daržovių troškiniai, tai toks patiekalas, be kurio negaliu gyventi. Sudėtis gali keistis, priklausomai nuo to, kokių daržovių turiu po ranka. Šiandieniniam troškiniui reikės:
1 paprikos
1 morkos
1 svogūno
1 indelio konservuotų Mung pupelių (tekainavo 4 litus "Sveikatos dovanose")
Po pusę arbatinio šaukštelio Kitchen King ir Sambar masalos prieskonių
2 šaukštų pomidorų padažo (Kėdainių "Be konservantų")
Aliejaus
Druskos ir pipirų
Morką, papriką ir svogūną susipjaustom šiaudeliais. Įkaitinam puode aliejų, suberiam prieskonius ir pakaitinam pusę minutės, kol jie suputos. Tada sudedam daržoves ir šiek tiek apkepam. Įdedam pomidorų padažą ir kliustelim šiek tiek vandens (kokį trečdalį stiklinės). Kai daržovės suminkštės, sudedam nusunktas pupeles, druską ir pipirus. Štai ir troškinys!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
3 komentarai:
netgi labai neblogas..
Oj, nigaliu, sedziu, skaitau jau trecia tavo recepta ir jauciu, kad tuoj seile nutis iki pat pirmo auksto (gyvenu 9-am) :)Reikes isbandyt bent viena :)
oj nepavydžiu, jei reikėtų plauti laiptinės grindis per visus 9 aukštus...
Rašyti komentarą