2011 m. sausio 29 d., šeštadienis

Mažučiai pyragėliai prie vyno

Vakar nelabai planuotai keliavau į svečius pas draugę ir nieko doro neturėjau nusinešti, tad greitutėliai iškepiau tokius pyragiukus. Vienai skardai naudojau 3 lapelius sluoksniuotos bemielės tešlos, pusę pomidoro, žiupsnį tarkuoto kieto sūrio, gabalėlį tofu sūrio, šiek tiek moliūgų sėklų, stambios druskos, džiovinto rozmarino ir alyvuogių kremo (pirkau Maximoj indelį žaliųjų alyvuogių kremo brusketoms). Kiekvieną tešlos lakštą susipjausčiau į 8 dalis. Tada jose peiliu 1 cm nuo krašto perbraukiau, kad atsiskirtų krašteliai. Ant pirmų aštuonių gabalėlių padėjau po šaukštą alyvuogių kremo ir pabarsčiau tarkuotu sūriu. Ant antro aštuonetuko uždėjau po griežinėlį pomidoro, šiek tiek tarkuoto sūrio, moliūgo sėklų ir rozmarino bei druskos. Ant trečio aštuonetuko dėjau pomidorą, tofu sūrį (pirkau su kmynais), druską ir moliūgų sėklas. 180 laipsnių orkaitėje 20 min. ir galima eiti į svečius!
Posted by Picasa

2 komentarai:

Jolita rašė...

Skanu, tai kas paparasta...Beto, manau, kad esi tikrai stilinga blogere, todėl skiriu Stylish Blogger Award.
http://surfingtheworldcuisine.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award-stilingiausio.html

Inga rašė...

Tokius svečius galima kviest ir kviest, norėčiau tokių draugų turėti.