2010 m. birželio 22 d., antradienis

FM moduliatorius

Ha, boba sukreizėjo... Kažkodėl šiandien mane pagavo kvailas noras įsigyti šitą daiktą. Visai neplanuotai!!! Gal todėl mes ir esam moterys, gal todėl mūsų vyrai nesupranta, bet kaži ar mes pačios save suprantam?? Aš dažnokai galvoju, kad ko gero ne... Turbūt viskas priklauso nuo to, kurioj ciklo vietoj esi :). Gal... o dar ir visokių kitokių dalykų tame yra. Bet koks skirtumas, juk jie be mūsų negali gyventi, m? Žodžiu. Nusipirkau FM moduliatorių, tikiu, kad tikrai ne visi žino, kas tas yra, bo pati ne taip seniai sužinojau, tai aiškinu - šitą daiktą įkiši mašinoje į prikuritelių (oj oj, lietuviškai pasirodo cigarečių degiklio lizdas, pračekinau manualą...), tada nustatai savo radijoje tą dažnį, kurį tas daiktas rodo, į tą daiktą įstatai USB raktą ar atminties kortelę ar net mp3 grotuvą ir klausaisi tos muzikos, kuri juose yra. Ir nereikia įrašinėt kompaktų, jie nesivolioja po mašiną ir t.t. Ir, žmonės, žinokit MAN GAVOSI! Pačiai! Ha, I'm genius :)
Posted by Picasa

7 komentarai:

Žmogutis rašė...

Prajuokinai :))) smagus pranesimas ir pagarba tau :)

Puanc rašė...

Ir aš tokį turiu Bea, labai juo džiaugiuosi!

kavute rašė...

Labai fainas dalykas, pirma karta apie toki girdziu :) Galvoju gal reiketu vyra gimtadienio proga nustebinti ir padovanot toki daikta- gal apsidalintumete kiek mokejote ir kur pirkote? :)

bea rašė...

55 lt, garantija metams, topo centre :) būna ir brangesnių, būna pigesniu bet be monitoriaus ant jų.

Inga rašė...

Bea, mėgstu Tavo receptus, na bet šitas pranešimas yra tiesiog visų topų topas :). Aš savo mašinoje net CD grotuvo neturiu, tai arba turiu radijo klausytis, arba kasečių (ar dar kas be manęs kaži turi jų?:)). Ir šiandien kaip tik buvau sumąsčius jau vyrui sakyt, kad viskas, užkniso - arba perku naują mašiną, arba jis sugalvoja kokį būdą CD grotuvą įtaisyt. Bet kadangi buvau pikta ant jo ir nuotaikos šnekėt neturėjau, tai atidėjau rytojui. Bet rytoj jau bus neaktualu, nes iš ryto tikrai į topo centrą nudumsiu!:) Ha!

bea rašė...

ačiū ačiū. tikiuosi patiks. :) aš dar tik įsidėjau, neturėjau progos taip ypač labai išsinagrinėti, bet šiaip daikčiukas mielas :)

Neringa rašė...

ir as toki turiu, super dalykelis :)