2017 m. rugpjūčio 15 d., antradienis

Vasariškas pomidorų užkandis



Pomidorų užkandis


250 g sluoksniuotos tešlos (išbandykite LIDL parduodamą tešlą, visai nėr ką lyginti su kitomis)
½ indelio kreminio tepamo varškės sūrelio be priedų
5 šaukštai tarkuoto kietojo sūrio (Džiugo / Parmigiano Reggiano /Grana Padano ar pan.)
5 šaukštai džiuvėsėlių
1 didelis pomidoras
Pora šakelių petražolių ir pora šakelių baziliko

        Tešlą supjaustome kvadratėliais ir padarome volovanus, kaip parodyta čia .

  Pomidorą supjaustome 1cm storio riekelėmis.

  Kietąjį sūrį sumaišome su džiuvėsėliais ir sukapotomis žolelėmis.

  Kvadratėlių vidurį patepame varškės  sūreliu. Beriame sūrio-džiuvėsėlių šaukštelį ant sūrelio, dedame pomidoro riekelę ir ant viršaus dar užberiame sūrio-džiuvėsėlių mišinio.

  Kepame iki 200C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.












1 komentaras:

rozmarino rašė...

kaip aš džiaugiuosi, kad tu grįžai!!!!