2012 m. kovo 13 d., antradienis

Geras filmas: Away We Go

Gerų filmų niekada negana, tad dar vienas geram vakarui: Away We Go. 2009 metų, vaidina John Krasinski, Maya Rudoph. Šiaip tai ji man visai negraži, visai visai, bet šitame filme to ir nereikia. Čia apie tikrus (realius) žmones, keistus, savotiškus, su savo pricudais, baimėmis ir džiaugsmais. Imdb reitingas 7.1.

Rekomenduoju!


P.S. O mano juodoji nesėkmių banga dar nesibaigė... Galvoju gal užkerėjo kas? Kiti žmonės sako, kad aplink gimtadienį būna visokiausių blogų nutikimų, negi taip gali būti?  Mąstau, kad nepasiekus duobės, nebus iš ko kilti. Arba - juk viskas tik į gerą.

3 komentarai:

rozmarinas rašė...

Būna, 40 dienų iki ir po gimtadienio yra intensyviausias metų laikas, be to per gimtadienį užsideda metinė prognozė, gal kokie negeri dalykai užsidėjo, tačiau galiu paguost, kad jei taip, tai čia labiausiai tikėtina, jog tik metams.

Anonimiškas rašė...

AŠ IRGI GALVOJAU ,KAD ESU DUOBEI ,BET LAIKAS PARODĖ ,KAD GALI BUTI DAR BAISIAU.

Giedrė Povilionienė rašė...

Esu skaiciusi, kad 2 savaites pries ir po gimtadienio zmogus yra labai pazeidziamas, jam reikia labai saugotis. Todel siulyciau ''dziaugtis'' bent jau tuo, kad tos bedos nera labai labai dideles... Linkiu, kad jos greiciau baigtusi :)