2011 m. liepos 15 d., penktadienis

Easy Virtue



Och.. išlyginau TRIS skalbimus. Maniau mirsiu... bet atsidariau vyno! Ir šis nuostabus nuostabus nuostabus filmas. Colin Firth jau senų seniausiai yra mano žiauriai mylimas aktorius (ypač nuo Pride&Prejudice BBC pastatymo bei King's Speech) su nerealiu cinkeliu šitame filme, taip pat ir Kristin Scott Thomas - nuostabiai britiškai šalta valdinga moteris. Ej, bet ir Jessica Biel čia tiko. O jau tango šiame filme koks... mmmmmmmm!

Žodžiu, rekomenduoju iš visos širdies, prisijuokiau, pasimėgavau ir tikrai pažiūrėsiu dar.

O šalia šio filmo galima pasikepti ant keptuvės pirmų nuosavų pomidorų griežinėliais (taip taip, aš mėgstu keptus pomidorus, mano vaikai mano, kad tai nesveika), pabarstyti juos šviežių bazilikų lapeliais, šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio... tą pačią procedūrą pakartoti su maža, tik užaugusia cukinijyte beigi naminės juodos ruginės duonos griežinėliais. Ir voila! Dieviškas vakaras su savimi pačia :). Skanaus ir gero filmo!

6 komentarai:

Rūta rašė...

Tikrai maloniai skamba - turiu minty tą dalį, kuri prasideda PO lyginimo :D Aš irgi jau labai noriu pamatyti kokį gerą filmą, kine dabar žiauri tuštuma... turėsiu šitą minty!

Inga rašė...

Mačiau šį filmą ir tikrai pritariu - labai įdomus, linksmas, vertas dėmesio :) o dar kai taurė vyno yra šalia, tiesiog idealus vakaras :)

agne rašė...

Ačiū už vis atnaujinamą žiūrimų filmų sąrašą. Kadangi nematytas - btinai pažiūrėsim ;-)

Vida rašė...

Labai labai labai tiko
ACIU

Vida rašė...

Seniai šitaip filmas patiko

bea rašė...

Vida, labai džiaugiuosi, kad patiko :)