2010 m. vasario 6 d., šeštadienis

Vasiljevo paroda Vilniuje

Šiandien turėjau galimybę apsilankyti mados istoriko Aleksandro Vasiljevo parodoje. Ir kaip smagu, kadten leidžiama fotografuoti ;) nors ir be blykstės. Suknelės ir aksesuarai sužavėjo netgi labai, batelaičiai mažutėlyčiai (32 dydžio), mikroskopinės pirštinaitės, visokie kitokie niekučiai.. Baisiai jau trapios moterėlės buvo 19 amžiuje. O jau talijos... Ech, mūsų laikų moteriai reikėtų ne vieną šonkaulį nusioperuoti, kad įlysti į tokius apdarėlius. Ir jokie banginio ūsų korsetai nepadėtų, tik operacija! Labi didelį įspūdį padarė rankų darbo nėriniai. Kiek ten kruopštumo, kiek lengvumo! Kaip voratinkliai...
Posted by Picasa

4 komentarai:

Lapė rašė...

Labai smagu, kad išfotografai - tikrai labai verta dėmėsio ekspozicija...kadangi neturiu kaip nubėgti apžvelgti, tai miela buvo mestelt akį bent į nuotraukas!

vaidaj rašė...

labai labai įdomi paroda.. iš karto atkreipiau dėmesį, kai per TV apie ją pradėjo rodyt.. būtų labai įdomu gyvai pamatyt.. toli tas mano kaimas.. :))))

Eugenijus rašė...

Idomu kokius "vaizdus" paliks siuolaikines damos ateities kartoms :)

bea rašė...

Eugenijau, nieko mes nepaliksim... Greitas gyvenimo tempas sąlygoje ir greitą gamybą. Kad tik būtų greitai ir pigiai.. O tokie adiktai nebeturi ilgaamžiškumo.
Tiesa, nelabai kas dabar ir užsiimtų tokiais dalykais, įpirkt irgi būtų sunku.