2010 m. balandžio 29 d., ketvirtadienis
Keptas varškės sūris
Super paprastas dalykėlis, bet labai gardus. Tiesiog paprastą varškės sūrį (aš šįkart naudojau savo rankų darbo saldaus pieno sūrį, apie kurio gaminimą rašiau) supjaustome kubeliais, pabarstome mėgstamom žolelėm, sudedam į kokį nors kepimo indą arba į foliją ir kepame orkaitėje. Iš akies, gal 15 minučių 180 C, kol jis apkeps. Valgome su vyno taure karštą kaip užkandą. Kaip visada - paprastume genialumas!
Pranešimą parašė
bea
ties
21:42
Siųsti el. paštu
BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės:
užkandžiai,
virtuvė
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą