Triufeliai
(pagal Virtuvės mitų griovėjų knygą "7 ingredientai draugams")150 ml riebios grietinėlės
100 g juodo šokolado (naudojau 65 proc. kakavos)
2 šaukštai romo
100 g Selga sausainių su razinomis
Sauja lazdyno riešutų
Kakavos ir riešutų apvoliojimui
Grietinėlę užviriname, išjungiame ugnį ir sumetame į ją sulaužytą šokoladą. Maišome, kol išsilydys. Kombainu susmulkiname sausainius ir lazdyno riešutus iki miltų. Suberiame į grietinėlės-šokolado mišinį, supilame romą ir išmaišome. Atvėsiname ir statome į šaldytuvą 2-3 valandoms. Kai triufelių mišinys atšals ir sustings, šaukšteliu imame po maždaug 2-2,5 cm skersmens gabalėlį ir jį tarp rankų suformuojame į gražų rutuliuką, kurį apvoliojame kakava arba riešutais.
Laikome vėsiai.
Beata - NICE!!
AtsakytiPanaikintireik greičiau pas tave į svečius :))) o jei rimtai - noriu tos knygos.
AtsakytiPanaikintibučkiai
Sveiki, tai ir nutiso seile pamacius tuos triufeliukus :)
AtsakytiPanaikintiNorejau pasiteirauti, kiek suprantu naujaja vistuves grioveju knyga jau turite, kokia Jusu nuomone apie ja? ar ja verta tureti?
aciu
Man jau labai patiko pirmoji knyga, o kai išleido antrąją - tai pirmoji nublanko :). Na, iš tiesų, abi geros, bet antroji nereali: geros idėjos, paprasti ingredientai, nuostabus pateikimas. Rekomenduoju :)
AtsakytiPanaikintiSuperinės nuotraukos, ypač paskutinė!
AtsakytiPanaikintinuotraukos iš tiesų fantastiškos!
AtsakytiPanaikintinuotraukos tikrai geros
AtsakytiPanaikinti