Reikės:
1 pokelis vanilinio pudingo
½ l pieno
750 g varškės
3 kiaušiniai
125 g margarino kepiniams
300 g cukraus
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g miltų
Vanilės esencijos
Iš pieno ir pudingo miltelių išverdame pudingą pagal instrukcijas ant pokelio ir paliekame atvėsti.
Tuo metu padarome tešlą:
į kombainą suberiame miltus, 1 kiaušinį, margariną, 100 g cukraus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome.
Gaunasi trupiniai, tuos trupinius suberiame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, gražiai išskirstome suformuodami kraštelius.
Paruošiame įdarą: į kombainą sumetame varškę, likusį cukrų, 2 kiaušinius, krakmolą, vanilės esenciją, viską gerai išsukame. Tada atsargiai šaukštu įmaišome atvėsusį pudingą. Pilame ant tešlos, išlyginame paviršių ir kepame apie 1-1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Jei viršus per daug ruduos, pridengiame folija. Jau iškepęs vis dar bus toks šiek tiek liulantis, tačiau atvėsęs sustings. Jis bus nuostabiai minkštutis, tirpstantis, puikus...
Valgyti atvėsusį!
Nerealus pyragas. Aciu!
AtsakytiPanaikintilabai prašom, man jis irgi vienas iš pačių pačiausių
AtsakytiPanaikinti