Jogurtinis keksas
(pagal Indrę)
250 g minkšto sviesto
350 ml cukraus
2 dideli kiaušiniai
200 ml geriamo kepintų obuolių skonio jogurto (tokį naudojau, galite rinktis savo mėgstamą)
500 ml miltų
1 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
- Sviestą išsukti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. Įmaišyti jogurtą.
- Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
- Sausus produktus sumaišyti su šlapiais. Nepermaišyti! Užteks, kad sausi produktai susimaišys su šlapiais.
- Kepti apie 60-70 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
- Jei labai ruduoja viršus šiek tiek primažinti ugnį ar pridengti folija.
Tikiuos, vegane nepatapai? :D
AtsakytiPanaikintiJurga, aukščio bijančia vegane abstinente??? :) GINKDIE. Hahah.. Viskas su manimi gerai, nekenčiu kraštutinumų :)
AtsakytiPanaikintiO aš vis galvoju, kas pas tave tiek saldumynų suvalgo, nes tik maišai, tiek kepi, tik rašai apie juos...
AtsakytiPanaikintiO dėl kavos, tai gink Dieve, neatimkite iš manęs to malonumo! Jau geriau vegane tada tapti.
Taip ir nesulaukėme, kaip buvote žadėjusi aprašyti - kokie ten esminiai pasikeitimai dėl mitybos ir kavos atsisakymo sekė?
AtsakytiPanaikintiP.S.Jūsų pyragai atrodo nuostabiai, dažnai užeinu seiles pavarvinti :)
Mano gyvenimas dabar bėga tokiu tempu, kad pati nesuvokiu kur dingsta dienos ir savaitės. :)
AtsakytiPanaikintiTrumpai pasakysiu, kad esminiai pasikeitimai tokie: pagerėjo miego kokybė, oda tapo gerokai mažiau sausa, mažiau reaguoju į oro pasikeitimus (nemigdo prieš lietų), nustojo slinkti plaukai (slinko ilgai), nustojo kamuoti tarpšonkaulinio nervo uždegimai (anksčiau nuo bile vėjelio iškart suskausdavo), nekimba peršalimo ir virusinės ligos :). Va.