tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post7050463317615670618..comments2023-09-21T17:43:25.948+03:00Comments on Braškės su pipirais: Pasiruošimas Kalėdoms: Šveicariškas riešutų pyragasbeahttp://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-87103524156098784162011-02-03T12:05:11.270+02:002011-02-03T12:05:11.270+02:00Laba diena,
aš kepiau šį pyragą Kalėdoms. Nuosta...Laba diena, <br /><br />aš kepiau šį pyragą Kalėdoms. Nuostabus skonis. Tik kažką pridirbau su tešla - ji buvo kietoka, ir lyg įdaro įsigėrusi(nors visiems labai patiko ir dingo greit nuo stalo). Ar taip turi būti? Gal turite kokią paslaptį kaip gerai užminkyti trapią tešlą - aš ją minkau rankomis.Sigitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-73603745522119099592010-12-22T17:45:04.986+02:002010-12-22T17:45:04.986+02:00vienas skaniausiu mano valgytu pyragu:) lbai skanu...vienas skaniausiu mano valgytu pyragu:) lbai skanus gavosi, rekomenduoju.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-27903119190323008972010-12-22T10:06:30.520+02:002010-12-22T10:06:30.520+02:00oj aš maniau, kad klausė apie tešlą. žiopla.. :) į...oj aš maniau, kad klausė apie tešlą. žiopla.. :) į įdarą ne - tik į tešlą.<br />pyragus darau du, bet kepu atskirai (nemėgstu dviem aukštais, man ne taip kepa), taigi kiekvienam po 40 minučių. O įdaro kietumas priklauso nuo grietinėlės ir cukraus proporcijų - jei skysčiau, mažiau sustings, jei tirščiau - daugiau. Aš pati šįmet per skystą padariau - karamelė liko minkšta. Labai skanu, tik paimti nepatogu :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-67464255571151972432010-12-22T09:53:58.384+02:002010-12-22T09:53:58.384+02:00Bet kiek supratau, kad kiaušinis į pyrago įdarą ne...Bet kiek supratau, kad kiaušinis į pyrago įdarą nededamas, kaip rašo saulasare... Tai kaip ten iš tikrųjų? :)<br />Beje, Beata, abu pyragus reikia kepti 40 min., ar kiekvieną atskirai po 40 min?<br />Aš kartą kepiau abu,tai vienas gavosi skystoko įdaro, šį kartą kepiau kaip keksiukus per du kartus kiekvieną po 40 min. (nes visi iš karto netilpo) tai įtariu, kad įdaras kietokas...Renatanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-22247642327426503732010-12-16T13:05:00.818+02:002010-12-16T13:05:00.818+02:00Labai neesminis. Aš dedu kiaušinį, nes po to tingi...Labai neesminis. Aš dedu kiaušinį, nes po to tingiu sukt galvą, kur padėti vieną baltymą :). Galima išvis nedėti kiaušinio ir įpilti kokius 40 ml vandens - irgi gerai bus :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-61830628630687935032010-12-16T12:59:19.178+02:002010-12-16T12:59:19.178+02:00Radau kituose receptuose, kad į šio pyrago įdarą d...Radau kituose receptuose, kad į šio pyrago įdarą dedamas kiaušinis arba tik trynys...ar yra tame skirtumas dėti jį ar ne? :)saulasarenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-28967410908272078912010-12-02T18:13:06.227+02:002010-12-02T18:13:06.227+02:00kaip tik orkaitėje kepa šis gražuolis.. nesurizika...kaip tik orkaitėje kepa šis gražuolis.. nesurizikavau dėt visų riešutų, juos sukapojau.. tikiuosi nebūsiu prašovus.. Pabandysiu pabrandint kelias dienas.. Ir jei bus skanus, darysiu iš karto Kalėdoms :)Ligitahttp://www.cerera.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-61435295084428939152010-10-24T14:12:17.708+03:002010-10-24T14:12:17.708+03:00Iš tikrųjų tai yra vienas skaniausių riešutų pyrag...Iš tikrųjų tai yra vienas skaniausių riešutų pyragų. Gaila, kad man dar neteko jo paragauti subrandinto :DDD Nes, kaip taisyklė jį pradeda valgyt, vos tik aš spėju jį ištraukti iš orkaitės. Nes karamelės ir riešutų derinys - tobulasAugeshttps://www.blogger.com/profile/00735980361077401724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-15527237109830206512010-04-03T17:58:37.044+03:002010-04-03T17:58:37.044+03:00aciu labai, ryt kepsiu!:) graziu Velyku!aciu labai, ryt kepsiu!:) graziu Velyku!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-3528284813289791972010-04-03T17:54:58.761+03:002010-04-03T17:54:58.761+03:00sis receptas labai sudomino. tik noreciau paklaust...sis receptas labai sudomino. tik noreciau paklausti ar ji reikia brandinti ar valgyti is karto?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-72016371581148745012010-04-03T11:42:23.026+03:002010-04-03T11:42:23.026+03:00Žinoma kambario temperatūroje, saugiai ir sandaria...Žinoma kambario temperatūroje, saugiai ir sandariai suvyniotą. Tiesą sakant, nėra labai svarbu kiek brandinti, nuo poros dienų iki poros-trejeto savaičių. Labiausiai priklauso nuo to, kada turėsite laiko išskepti ;)<br />Aš Velykoms išsikepiau ketvirtadienį ir bus gerai :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-8129132284990763942010-04-02T21:35:50.680+03:002010-04-02T21:35:50.680+03:00Labai sudomino sitas receptas, noriu pabandyti iss...Labai sudomino sitas receptas, noriu pabandyti issikepti savo gimtadieniui, tik iskilo keli klausimeliai :) Noreciau paklausti kiek laiko toki pyraga reikia brandinti? ar reikia valgyti iskarto? ir kur saugoti saldytuve ar kambario temperaturoje?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-85151976059898043222010-02-12T17:06:29.515+02:002010-02-12T17:06:29.515+02:00Ragavau si piraga, labai skanus.Aciu uz recepta!Ma...Ragavau si piraga, labai skanus.Aciu uz recepta!Manau nespesiu kepti :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-46984641814704517532010-01-06T15:48:41.874+02:002010-01-06T15:48:41.874+02:00labai dėl to džiaugiuosi :)labai dėl to džiaugiuosi :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-71238052742082473832010-01-06T14:12:11.919+02:002010-01-06T14:12:11.919+02:00Visi kas ji ragavo, gyre, tikrai vertas nuodemes p...Visi kas ji ragavo, gyre, tikrai vertas nuodemes pyragas.Dananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-23422275935330295912010-01-02T19:58:36.162+02:002010-01-02T19:58:36.162+02:00kepiau pyraga, buvo puikus, seima uzsiprase ne tik...kepiau pyraga, buvo puikus, seima uzsiprase ne tik per Kaledas, bet norisi tureti, tik toki kaledini,tad manau- pataupysiu.Tikrai aciu uz saldu vakara.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-33619921808103206542009-12-28T16:10:35.087+02:002009-12-28T16:10:35.087+02:00labai džiaugiuosi. aš be jo irgi neįsivaizduoju Ka...labai džiaugiuosi. aš be jo irgi neįsivaizduoju Kalėdų!beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-4705590518232044342009-12-28T11:24:22.877+02:002009-12-28T11:24:22.877+02:00Skubu pasitaisyti: kirvio tikrai nereikėjo, pjaust...Skubu pasitaisyti: kirvio tikrai nereikėjo, pjaustėsi puikiai ir suvalgėme iki paskutinio trupinėlio!!! Skanumėlis!!! Labai vertas grieko pyragas... Ačiū už tokį puikų receptą!!!<br />RasaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-85310197937785063902009-12-22T17:01:44.744+02:002009-12-22T17:01:44.744+02:00o, geras, as taip pat sita pyraga jau seniai Kaled...o, geras, as taip pat sita pyraga jau seniai Kaledoms kepu :) Tikrai vertas grieko :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-59972075319249047152009-12-21T09:55:41.077+02:002009-12-21T09:55:41.077+02:00Kepiau ir aš šį pyragą. Nežinau, ar nereikės kirvi...Kepiau ir aš šį pyragą. Nežinau, ar nereikės kirvio, kad būtų galima susmulkinti. Kažkaip man jis sukietėjo... Nors mano labai panašus kaip nuotraukoj...<br />RasaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-6456232512426928732009-12-15T21:17:48.006+02:002009-12-15T21:17:48.006+02:00sveiki, butinai kepsiu..bet klausimelis iskilo rim...sveiki, butinai kepsiu..bet klausimelis iskilo rimtas..kur ji 'saugoti'? saldytuve ar kambario temperaturoj??? labai labai alaukiu ats.dekinga. laimaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-12062624184140491912009-12-13T21:37:32.462+02:002009-12-13T21:37:32.462+02:00Na dėl riešutų tai abejonių nekyla, daugiausia dėl...Na dėl riešutų tai abejonių nekyla, daugiausia dėl karamelės - ar ji nebus tokia, kad dantis sukandus žandikauliai nebeatsiplėš. :D Bet gerai sakai - pabandyti ir sužinoti. ;) Ačiū!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-65807089299306134352009-12-13T19:08:06.631+02:002009-12-13T19:08:06.631+02:00Mano dietai kyla rimtas pavojus :) Nebekankit :)Mano dietai kyla rimtas pavojus :) Nebekankit :)Giedrė Povilionienėhttps://www.blogger.com/profile/02491256826950986154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-20382092868510209752009-12-13T00:34:05.106+02:002009-12-13T00:34:05.106+02:00Na kaip tau pasakyt. Aš juo niekada nenusivyliau. ...Na kaip tau pasakyt. Aš juo niekada nenusivyliau. Kietas, sakai? Hm... Riešutai niekada nebūna labai minkšti, ar ne? O apvilkti karamele ir tokia traškia tešla, jie tokie, na.. sodrūs :). Be abejo, pyragas sotus, jo daud nesuvalgysi, bet jis labai vertas dėmesio. Pabandyk mažutėlį, be išlaikymo ir pati nuspręsi, ar jis tau tinka ar ne ;)<br />O kad nuo SM laikų, tai šventa tiesa. Kad pyragą dar pagirt, galiu pasakyt, kad per meetą, seniai seniai, vieną iš pirmųjų didelių meetų, jis dingo, sprogo, išgaravo kaip burbulas, o recepto prašė manęs dar ilgai ilgai..beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-35755492246804840582009-12-12T22:26:03.261+02:002009-12-12T22:26:03.261+02:00Bea, taigi čia tas pyragas nuo SM laikų! Aš panaši...Bea, taigi čia tas pyragas nuo SM laikų! Aš panašiai tiek laiko juo gundausi, kiek tu jį kepi, bet vis kažkas sulaiko... Kažkoks kvailas įsitikinimas sako, kad jis bus kietas. Pasakyk, kad klystu? :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.com