tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post4828582022170897364..comments2023-09-21T17:43:25.948+03:00Comments on Braškės su pipirais: Makaronų lizdeliaibeahttp://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-46093169950634063232011-02-11T20:20:08.981+02:002011-02-11T20:20:08.981+02:00Na viskas aišku tada, vežuos keramikinį savo indą,...Na viskas aišku tada, vežuos keramikinį savo indą, daugiau kumpio.<br />O po 500 gr. trijų rūšių yra Thomas Philips'e, kaina nuo 4,16 iki berods 5,50 Lt maždaug.<br />Na ryt papasakosiu kaip sekės, mane sužavėjo vaizdas tas gražus labai, tai ir nusprendžiau pagaminti :)<br />AčiūūūūUnknownhttps://www.blogger.com/profile/07725502105424446456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-19980149838784708742011-02-11T20:14:39.000+02:002011-02-11T20:14:39.000+02:00Nuo galo:
aš prieš tefloninius, skardinių neturiu,...Nuo galo:<br />aš prieš tefloninius, skardinių neturiu, keramikiniai - labai gerai.<br />Vandens reik tiek, kad praktiškai būtų sulig, na beveik apsemtų. Nes tie, kurie nesieks vandens, suskrus ir bus kieti. Jie gi nevirti.<br />Šiaip mano lizdelių buvo pokutis 250 g. Po 500 lyg ir nemačiau. Maistas išties lengvas, švelnus, jei jau tiek suvalgo cepelinų, tai po 4 lizdelius minimum tikrai suvalgys :). Galima daugiau kumpio dėti nei aš. Mano vaikams svarbu makaronai, kumpis tik kaip pagardas, tai mano proporcijos lengvesnės. Jūsų atveju, ko gero reikėtų daryti daugiau pagardo :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-63809051976906825822011-02-11T20:11:15.893+02:002011-02-11T20:11:15.893+02:00Ryt šitas patiekalas bus ruošiamas, tai iškilo kla...Ryt šitas patiekalas bus ruošiamas, tai iškilo klausimų :)<br />Šeima 5 suaugę ir labai gerai pavalgantys (nu kaip pvz po tris normalius cepelinus.<br />Kiek reikia tų lizdelių? Nusipirkau du maišelius po 500 gr.<br />Kiek reikia vandens pilti?Kad juos apsemtų ar mažiau?<br />Lauksiu atsakymų, nes jau ryju seiles nuo vaizdo :)<br />Koks kepimo indas geriau - keramikinis, teflonas ar skardinis?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/07725502105424446456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-14550235653457871642011-02-08T16:16:18.790+02:002011-02-08T16:16:18.790+02:00Aš pati irgi mėgstu aštriau ir stipriau, bet deja ...Aš pati irgi mėgstu aštriau ir stipriau, bet deja vaikai ne. Todėl variantas švelnus :) Manau galima pagal save jį pagerinti :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-87286470840942346842011-02-08T16:10:57.946+02:002011-02-08T16:10:57.946+02:00O man kažko trūko... Net nežinau ko :) Kažkaip sti...O man kažko trūko... Net nežinau ko :) Kažkaip stipresnio skonio norisi.Shttps://www.blogger.com/profile/11762329658318989246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-82219334531921805222011-01-14T19:11:09.825+02:002011-01-14T19:11:09.825+02:00labai norėčiau, kad būtų buvęs ekologiškas, bet ne...labai norėčiau, kad būtų buvęs ekologiškas, bet ne. Tačiau jis tikrai buvo rūkytas, o ne mirkytas...beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-36025540240219538862011-01-14T18:57:39.022+02:002011-01-14T18:57:39.022+02:00O kumpis - ekologiskas? :) Ar bele koks, koks buvo...O kumpis - ekologiskas? :) Ar bele koks, koks buvo po ranka?Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-71355519927969922782011-01-12T09:47:31.208+02:002011-01-12T09:47:31.208+02:00tai kad ne Julius serga, o Elzė. Ji išvis nelabai ...tai kad ne Julius serga, o Elzė. Ji išvis nelabai ir turi pageidavimų maistui - mat kai serga, valgyt nenori :).beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-35332436595711459202011-01-12T09:00:24.602+02:002011-01-12T09:00:24.602+02:00Pirma linkiu pasveikt Juliui, linkiu nesusirgt Elz...Pirma linkiu pasveikt Juliui, linkiu nesusirgt Elzei ir pačiai.. Aukščiau nosytes! <br />Dažnai gaminu panašius "lizdelius", tik su faršu.. Bet tavo pasiūlytas variantas sudomino.. Būtinai pabandysim. :))vaidajhttps://www.blogger.com/profile/07363879752546051731noreply@blogger.com