tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post4506640949043561..comments2023-09-21T17:43:25.948+03:00Comments on Braškės su pipirais: Dar tobulesnės bandelės nei visos ankstesnės!beahttp://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-9350650396806869802013-03-15T20:46:33.109+02:002013-03-15T20:46:33.109+02:00man visi susinaudoji. Bet jei liko, dek i saldytuv...man visi susinaudoji. Bet jei liko, dek i saldytuva ir kepk dar bandeliu ryt poryt!<br />beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-57444041874933375122013-03-15T20:17:10.519+02:002013-03-15T20:17:10.519+02:00Prikroviau pabarstuku,bet likodar,oismesti gaila.k...Prikroviau pabarstuku,bet likodar,oismesti gaila.kaipnuos sunaudoti?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-3914900643063859562013-03-15T16:42:25.234+02:002013-03-15T16:42:25.234+02:00labai noriu bandeliu su varske. turetu buti skanu ...labai noriu bandeliu su varske. turetu buti skanu ir su ja, tik ka i varske ideti?cukraus ir viskas?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-3204561258596075972012-04-24T08:33:22.695+03:002012-04-24T08:33:22.695+03:00joa, kažkur pasimetė mielės. ačiū už pastabą. aš p...joa, kažkur pasimetė mielės. ačiū už pastabą. aš paprastai dedu apie 20-25 g šviežių mielių.beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-52708160649468284812011-03-11T13:37:28.347+02:002011-03-11T13:37:28.347+02:00rankomis. šiek tiek ir aš barsčiau papildomairankomis. šiek tiek ir aš barsčiau papildomaibeahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-15914538647738629222011-03-11T12:57:21.807+02:002011-03-11T12:57:21.807+02:00Gaminu antrą kartą :) anąsyk kaltinau mieles, kad ...Gaminu antrą kartą :) anąsyk kaltinau mieles, kad blogos, tikiuosi šį kartą geriau pavyks.<br /><br />O tu tešlą šitą su rankomis išminkai? Aš iš pusės normos darau, tai man miltų pusės iki minkymo konsistencijos toli gražu... Dar drąsiai 100g teko pridėti, ir tai tik aliejumi pateptomis rankomis išminkiau :/ nesinori nukietint...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-68153110731080814772011-02-23T20:58:03.697+02:002011-02-23T20:58:03.697+02:00Bet man nelabai gavosi suformuoti jas, visos issis...Bet man nelabai gavosi suformuoti jas, visos issiskleide..... bet seimai vistiek tiko ir patiko.Jurgitahttp://gmail.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-76601131245058804862011-02-23T20:46:50.347+02:002011-02-23T20:46:50.347+02:00na, pati nevalgau vakarienei siu patiekalu :) tai ...na, pati nevalgau vakarienei siu patiekalu :) tai gal nenukentes :) aisku susilaikyti, kai visi namai kvepia nelengva....Jurgitahttp://gmail.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-16546646027148439122011-02-23T18:35:28.648+02:002011-02-23T18:35:28.648+02:00Jurgita, labai džiaugiuosi, kad susidraugavai su m...Jurgita, labai džiaugiuosi, kad susidraugavai su mieline tešla. Bet trys vakarai iš eilės, tai ohoho! Ar kartais talija nenukentės? :) <br /><br />Anonimiškas, sausas mieles pirma sumaišom su nedideliu kiekiu šilto skysčio, šiuo atveju pieno :).beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-51323420766223182702011-02-23T17:54:53.350+02:002011-02-23T17:54:53.350+02:00na, po parseliu bandos seke mieliniai pyrageliai s...na, po parseliu bandos seke mieliniai pyrageliai su mesa ir fetos suriu... o si vakara sios bandeles, trecias vakaras BEA receptu isbandymas.... ir su mieline tesla susidraugavau...Jurgitahttp://gmail.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-66286274063274330562011-02-23T17:02:41.768+02:002011-02-23T17:02:41.768+02:00O jeigu naudočiau ne šviežias mieles, o sausas? Ka...O jeigu naudočiau ne šviežias mieles, o sausas? Kaip tada daryti? Tiesiog mieles sumaišyti su miltais ir kitais biriais produktais, t.y. iš esmės pradėti gaminti nuo 2 punkto?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-4940071797257308992011-02-22T22:54:29.374+02:002011-02-22T22:54:29.374+02:00labai skanios bandeles,ir tesla labai maloni darbu...labai skanios bandeles,ir tesla labai maloni darbui.bandeles jau kepu antra vakara is eiles....aciu,aciu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-16814015361204169862011-02-14T07:43:02.544+02:002011-02-14T07:43:02.544+02:00Tikrai laaaabai skanios bandelės :)Tikrai laaaabai skanios bandelės :)marifelthttps://www.blogger.com/profile/17364288807871799833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-75645493884363974032011-02-11T13:31:58.149+02:002011-02-11T13:31:58.149+02:00Miela Zita,
deja, mano svarstyklės irgi kvailioja...Miela Zita, <br />deja, mano svarstyklės irgi kvailioja, aš įtariu, kad nuo žiemiško ir šalto oro... Vasarą tikiuosi joms smegenys atšils, nes meniu pasikeis!<br /><br />Karolina,<br />aš ėmiau margariną iš šaldytuvo. Šitiems pabarstukams išties jokio skirtumo :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-13348811408807335042011-02-11T13:04:12.439+02:002011-02-11T13:04:12.439+02:00tesla jau pas mane minkoma:) bet norejau paklausti...tesla jau pas mane minkoma:) bet norejau paklausti del tu pabarstuku...ar sviesta reikia imti kambario temperaturos ar salta?Dekui!karolinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-9125247589024948662011-02-11T10:04:05.462+02:002011-02-11T10:04:05.462+02:00Beata, ačiū už džiaugsmą rasti vėl kažką skanaus, ...Beata, ačiū už džiaugsmą rasti vėl kažką skanaus, tačiau kažkaip mano svarstyklės (ne virtuvinės:)pradėjo "blogai rodyti "...Zitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-23843109536328753952011-02-11T09:51:20.123+02:002011-02-11T09:51:20.123+02:00Noriu gaminti! Tikrai nuostabiai atrodoNoriu gaminti! Tikrai nuostabiai atrodoIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-31351236931867466252011-02-11T08:10:25.473+02:002011-02-11T08:10:25.473+02:00Labai džiaugiuosi!
aš pati ją pamėgau ne taip seni...Labai džiaugiuosi!<br />aš pati ją pamėgau ne taip seniai, nes mielinė tešla visada buvo mano mamos sritis, ne mano :). O dabar nuo jos kaifuoju ir jei nėra šaldytuve mielių, tai katastrofa!beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-35989482426630187282011-02-10T23:25:08.885+02:002011-02-10T23:25:08.885+02:00Jau įsivaizduoju tų pabarstukų skonį..mmmm..o apie...Jau įsivaizduoju tų pabarstukų skonį..mmmm..o apie bandelių skonį tai patyliu..<br />Bet kokiu atveju jos bus jau mano bandomų receptų pirmoje vietoje, tuo labiau, kad nuo paršelių viruso dar ir mielių gabaliukas tebegyvena :)<br />Bea, Tavo dėka išmokau nebijoti mielinės tešlos, nes visi kepiniai pagal Tavo receptus gavosi idealiai!!! AČIŪ labai labai !!!Gintarenoreply@blogger.com