tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post7260557416168238270..comments2023-09-21T17:43:25.948+03:00Comments on Braškės su pipirais: Mascarpone sūrio pyragasbeahttp://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-50333829724530190572011-03-11T13:38:28.448+02:002011-03-11T13:38:28.448+02:00džiaugiuosi labai.
cukraus pudradžiaugiuosi labai.<br />cukraus pudrabeahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-3233099305670957782011-03-11T13:09:37.170+02:002011-03-11T13:09:37.170+02:00:D jau matau, cukraus pudra :)))):D jau matau, cukraus pudra :))))IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-53882935811610608262011-03-11T13:08:36.009+02:002011-03-11T13:08:36.009+02:00aha :) atvėsęs tikrai tapo stangrus. per naktį pal...aha :) atvėsęs tikrai tapo stangrus. per naktį palikau šaldytuve, kepimo formoje, šiandien išiminėjau, tai lupant kepimo popierių jau spėjau keletą grūdelių paragauti.. apsivalgymas !!! jau skonis koks... mhhhh :) vietoje uogienės dėjau vyšnias be kauliukų ir tiršto sirupo nuo jų... <br /><br />Bea, o su kuo iškepusio ir atvėsiusio pyragiuko paviršių barstei? trupinukais kokiais ar cukraus pudra? <br /><br />O pilnai ragausim greičiausiai ne šiandien, o rytoj :DIRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-49834587384090727302011-03-10T23:35:15.619+02:002011-03-10T23:35:15.619+02:00manau, kad atvėsęs nesiūbuos...manau, kad atvėsęs nesiūbuos...beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-36773795358202067212011-03-10T21:43:11.774+02:002011-03-10T21:43:11.774+02:00ką tik baigė kepti šis sūrio pyragiukas, bet jis t...ką tik baigė kepti šis sūrio pyragiukas, bet jis toks šiek tiek "drebantis". Ar taip turi būti, ir pilnai atvėsęs "nebesiūbuos"? ar man tiesiog jis neiškepė (kepiau 60 min)?IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-83968053368663101182010-05-05T18:37:59.259+03:002010-05-05T18:37:59.259+03:00nesutinku :) mascarponės sluoksnis nuo paprastos v...nesutinku :) mascarponės sluoksnis nuo paprastos varškės labia labai skiriasi :). gi vien riebumo koks skirtumas. o riebumas ir duoda tą ypatingą kreminę tekstūrą.beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-65560518876585298072010-05-05T16:33:22.522+03:002010-05-05T16:33:22.522+03:00Skanus pyragas, bet... Daug produktų, žodžiu, bran...Skanus pyragas, bet... Daug produktų, žodžiu, brangus gaunasi, o skonis kreminio sluoksnio labai jau panašus į paprastą purų varškės apkepą, kuriam ir mažiau produktų reikia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-18158128161941319402010-05-04T21:26:01.673+03:002010-05-04T21:26:01.673+03:00jokių problemų, dauginam kiekį iš dviejų ar iš pus...jokių problemų, dauginam kiekį iš dviejų ar iš pusantro ir prašom :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-62512474856782527632010-05-04T17:02:36.867+03:002010-05-04T17:02:36.867+03:00O man norėtųsi, kad sausaininis sluoksnis būtų sto...O man norėtųsi, kad sausaininis sluoksnis būtų storesnis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-29481148176009680722010-04-30T12:24:52.332+03:002010-04-30T12:24:52.332+03:00Ir Aleksoto maxima bazėje yra :)Ir Aleksoto maxima bazėje yra :)Skaitau balsuhttps://www.blogger.com/profile/10545664210966999024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-6644083602592429272010-04-21T23:10:34.319+03:002010-04-21T23:10:34.319+03:00Lady fingers yra Rimi. Pati ieskojau, tik ten rada...Lady fingers yra Rimi. Pati ieskojau, tik ten radau.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-68919758863913109962010-04-19T09:20:43.795+03:002010-04-19T09:20:43.795+03:00Irri, Čili nevalgiau to pyrago, taigi palyginti ne...Irri, Čili nevalgiau to pyrago, taigi palyginti negaliu, bet konsistencija jo laaaabai gera. Kreminė, trapi, tirpstanti burnoje. Visi kas ragavo, gyrė. :)beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-20882881439483747162010-04-19T09:17:53.507+03:002010-04-19T09:17:53.507+03:00Be galo skanus! Tiesiog nuodėminga riebybė :)
Mote...Be galo skanus! Tiesiog nuodėminga riebybė :)<br />Moterims valgyti nerekomenduoju.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06161865755060641333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-11365668688716032242010-04-18T23:40:29.873+03:002010-04-18T23:40:29.873+03:00Skaniai atrodo ! Įdomu, o nors kiek skoniu primena...Skaniai atrodo ! Įdomu, o nors kiek skoniu primena tą Čili sūrio pyragą?IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.com