tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post7014213430228889926..comments2023-09-21T17:43:25.948+03:00Comments on Braškės su pipirais: Šokoladinis tortas su grietinėlebeahttp://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-66028601975419864432011-12-04T15:15:55.202+02:002011-12-04T15:15:55.202+02:00Jau nebežino tas paminėtas ponaitis kaip išsidirbi...Jau nebežino tas paminėtas ponaitis kaip išsidirbinėti. Yra senas geras laiko ir pilvų patirkintas receptas ir taškas. Beata, nėr ko į tokius žiūrėti, nes paskui tik noras gaminti praeina. Dar dietos pradėsiu laikytis, fui... Einu geriau kokį riebų pyragą iškepsiu, jei bus skanus ir liks, su tavim pasidalinsiuAušra iš trečio aukšto :)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-70302118409160136582011-12-01T08:04:31.050+02:002011-12-01T08:04:31.050+02:00http://systemsn.org/wp-content/uploads/Animated_pi...http://systemsn.org/wp-content/uploads/Animated_pictures/animated_photography_36.gifAšhttps://www.blogger.com/profile/01574981518591883907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-28211245066629128072011-11-30T15:57:18.411+02:002011-11-30T15:57:18.411+02:00Gera, bet žiauri... Tada supranti, kad tau iki jo ...Gera, bet žiauri... Tada supranti, kad tau iki jo kaip iki kosmoso, ir tai, ką jis išdarinėja virtuvėje su vakuuminiu siurbliu ar dar kokiu navarotu - na tiesiog be žodžių..beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-81641412574543734402011-11-30T15:18:41.512+02:002011-11-30T15:18:41.512+02:00Aha, tai jau žiūrėjai tą laidą. Gera, ania? :)Aha, tai jau žiūrėjai tą laidą. Gera, ania? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6491722305962163387.post-63275776777633475012011-11-30T09:32:49.057+02:002011-11-30T09:32:49.057+02:00Heh o aš gavau seną vokišką knygą Virimo menas (Ko...Heh o aš gavau seną vokišką knygą Virimo menas (Kochen Kunst) ir ten irgi nusižiūrėjau Švarcvaldo vyšnių tortą. Nepasirodė labai sudėtingas. Ir tikiuosi pavyks bent per pus tiek gražiai kaip tau :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com