2010 m. gegužės 29 d., šeštadienis

Sex and the City 2 - aš jau pažiūrėjau, o jūs???

Šiandien kinuose pradėjo rodyti Seksą ir miestą 2. Kaip tyčia pradėsiu nuo to, kad mane nuliūdino... Jos visos kažkaip stipriai paseno :( Ir liūdna, ir gaila. Gal šiek tiek per daug scenų, kur a la "tik ką nusipraususios", be makijažo, tai labai ir matosi raukšlės virš lūpų, apie akis ir nudribę raumenys prie bicepsų. Bet kitose scenose, kur jos visos gerokai pačiustytos, tai yra į ką pažiūrėti, oj yra. Iš tiesų šitoj serijoj Samanta (kurią aš mažiausiai mėgstu, bo ji baisiai vulgari), atrodė geriau... nors elgėsi blogiau, hahaha.

Labai labai patiko gėjų vestuvės :) ir šiaip buvo daug vietų, kur galima pasijuokti, vaizdų, kurie užburia, rūbelių, kurių baisiai baisiai norėtųsi.. ir žinoma gražių vyrų :). Išėjau labai pakilusios nuotaikos, už tai ačiū, filmą įsigysiu ir tikrai pažiūrėsiu dar kelis kartus, kaip ir pirmąją seriją. Beje, ši gerokai linksmesnė už pirmąją. ;) Visada antra dalis būna gerokai prastesnė už pirmąją, bet Sekso ir miesto atveju nedrįsčiau taip vienareikšmiškai to teigti. Emocinis krūvis mažesnis, tad sąlyginai - tai silpnesnė dalis, bet iš esmės man ji tikrai patiko. Rekomenduoju pažiūrėti ;)

4 komentarai:

Milda rašė...

Tai patiko?

Čia taip jį peikia visur, kad galvojau visiška blogybė..

bea rašė...

Patiko. Nuoširdžiai :). Ciut mažiau nei pirma dalis, bet patiko :)

Jurga rašė...

Džiugu girdėti. Man irgi patiko. Išėjome su drauge kaip ant sparnų. Vyrai to nesupras... :)

bea rašė...

draugė manęs klausė, kodėl man nepatiko, kad aktorės sensta. Galvojau galvojau... Supratau! Tarkim žiūriu aš filmą su Meryl Streep, ir ji senstanti tokia graži, netgi daug gražesnė nei jaunystėje, bet graži todėl, kad ji ir vaizduojama to amžiaus kokio ji yra iš tiesų, jokios apgaulės. O Sekse ir mieste, kažkaip nesuderinama. Jas išpuošia, išdažo, dirbtinai pajaujina n-metų, po to staiga kokiam kadre pasimato visas ta senatvė ir gaunasi kaip apgaulė. Čia tas pats kaip su emeiliniu spamu "Įžymybės be makiažo", pažiūrai ir baisu palieka. Žodžiu, kažkaip neskaniai nulenda tas fasado glaistymas slepiant natūralius senėjimo procesus :)